U bent hier:

Overlezen met Stefan Hertmans en Layla El-Dekmak WOORD

+1 punt

Lezing of congres Literatuur

In de Republiek der Letteren zijn Jos Geysels, Karl van den Broeck en Johny Geerinckx ervaren gidsen. Elke maand nemen ze literatuurliefhebbers mee op een verrassende tocht langs de nieuwste publicaties.
Onderweg houden ze enkel halt voor een boeiend gesprek met een schrijver, die dan meteen mag voorlezen, én om de boekenkast van een bekende landgenoot te bewonderen. Uitrusten doen ze bij een stukje muziek. Iedereen mag mee! Wandelschoenen zijn niet verplicht. Een rugzak breng je wel best mee, om je prijs uit de boekentombola in te stoppen. Smeer je benen maar in, beste lezer.

Stefan Hertmans
Stefan Hertmans was al 20 jaar een vaste waarde onder literatuurliefhebbers, toen hij in 2013 internationaal doorbrak met Oorlog en Terpentijn. Vandaag geldt hij als een van de meest prominente Nederlandstalige auteurs. In zijn nieuwe roman (De opgang) volgt hij het spoor van een Vlaamse SS’er, in wiens huis hij 20 jaar heeft geleefd zonder de geschiedenis van het pand en zijn voormalige bewoner te kennen.

Layla El-Dekmak
In het Radio 1-programma Zandman sluit Layla El-Dekmak de dag af met een verhaal; nu eens triest en dan weer opbeurend, maar altijd verrassend. Zo iemand moet wel van boeken houden. Voor Overlezen grasduint ze in haar eigen bibliotheek.

veilig naar de Warande
Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 13 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 8,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 1,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurhuis De Warande

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 180 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS