Ovenpizza maken
Info
Zout, water, gist en bloem. Vier ingrediënten voor het maken van een van ‘s werelds bekendste bereidingen: de pizza. Helemaal eigenhandig gemaakt én geproefd! Je krijgt niet enkel recepten, maar ook de onmisbare pizza-basiskennis: kneedtechnieken, baktechnieken en alle broodnodige finesses en kleine geheimen van de pizza. We bakken de pizza in een houtoven. In een zonnige sfeer degusteren we ook lekkere Italiaanse wijnen.
DI 23.08 - 18.30 tot 21 uur
Bij Nicola thuis: Winkelveld 3, 2870 Puurs
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos en keukenkom
25 euro (incl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Basistarief: € 25,00
Kansentarief: € 5
Wanneer?
Afgelopen
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 25,00 |
UiTPAS | Kansentarief met UiTPAS Bornem € 5,00 |
UiTPAS-Punten
Spaar hier een punt en geniet van deze voordelen: