U bent hier:

Out Of Chaos - Gravity & Other Myths

Theatervoorstelling Circus

Gravity & Other Myths is een graag geziene gast in De Spil. In 2018 veerde een volle schouwburg recht voor hun wonderbaarlijke ‘Backbone’ en het jaar ervoor verrasten ze met ‘A Simple Space’.


Ze zijn terug. Met hun meest gedurfde en ambitieuze voorstelling tot nog toe. Inclusief zwetende oksels.
‘Out Of Chaos…’ smelt strakke, pulserende en explosieve acrobatie die refereert naar geboorte, dood en fundamentele natuurkunde, samen met intieme, verbale ontboezemingen. Als een biecht van lichaam en geest die een inkijk geeft in hoe het voelt om live op scène te staan.


De voorstelling beweegt zich met een indrukwekkende wendbaarheid tussen chaotische scheppingsverhalen en ons schijnbaar begrip van het hier en nu, met een voortdurende knipoog naar de vreemde ruimte tussen weten en beschouwing van onze sterfelijke betekenis.


Een verhaal van hoe alles samenkomt. De mens, de planeten en het plan. Publiek, acrobaat, licht en geluid. Hoe we onze innerlijke en uiterlijke wereld zin geven.


Door het blootleggen van het innerlijke van de acrobaat deelt Gravity & Other Myths met ons hetgeen wat hun het meest dierbaar is: de magie van de oprechte band tussen elkaar en het publiek.

Info

Waar De Spil
H. Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs
Basistarief: 19,00 €; Abonnementsprijs: 18,00 €
€ 19,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Contact info@despil.be
051/265700
Links