U bent hier:

Ortwin Lowyck & Ensor Baroque

+1 punt

Start ticketverkoop: 1/07/2019
Venetiaanse magie
De ‘rode priester’ noemden ze hem, vermoedelijk vanwege zijn felrode haren. Het grootste deel van zijn oeuvre schreef hij voor de weesmeisjes in zijn klooster. Niet alleen de persoon, maar ook de muziek van barokgrootmeester Antonio Vivaldi spreekt tot de verbeelding. Zijn muzikale taal bezit een ongeziene zeggingskracht en voert je moeiteloos mee naar het bruisende Venetië, met haar kleine steegjes en haar kronkelende grachten, haar gemaskerd carnaval en haar zorgeloze romantiek. Geïnspireerd door de kleurrijke landschappen van schilder Marco Ricci componeerde Vivaldi zijn bekendste werk, De Vier Jaargetijden. Onder leiding van Ortwin Lowyck gidst Ensor Baroque je langs de mooiste panorama’s van het 18de-eeuwse Italië!

UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Bavokerk
Geraardsbergsesteenweg
9090 Gontrode (Melle)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Trefwoorden Gent Festival, gent festival van vlaanderen, Festival in Oost-Vlaanderen, Muziekfestival2019, muziek, Melle, italië

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS