U bent hier:

Opzwepende flamenco

+1 punt

Dansvoorstelling Ballet en klassieke dans

Carmen van Bizet, indrukwekkend flamencoballet uit broeierig Andalucía
Een indringende blik, elegante bewegingen,?ritmisch voetengestamp; zet je schrap voor?een optreden waar de intensiteit van het podium spat!

Het Antonio Andrade Flamenco Ballet strijkt neer in Gent en dat zullen we geweten hebben. Het gezelschap groeide de laatste jaren uit tot cultureel ambassadeur voor het Spaanse Sevilla, de thuishaven van de flamenco.

Choreograaf Manolo Marín stelde voor hen de voorstelling Carmen samen, die sinds haar première in Berlijn wereldwijd in uitverkochte zalen speelt. Dat is zeker niet toevallig: aan de basis van de voorstelling ligt Carmen van de Franse componist Georges Bizet, ondertussen misschien wel de meest populaire opera ooit.

Het verhaal bruist van de zuiderse passie: het flirterige volksmeisje Carmen betaalt haar zoektocht naar de ultieme vrijheid met haar leven. Begeleid door een authentiek flamenco-ensemble, met de karakteristieke gitaar en percussie in de hoofdrol, brengt een dozijn flamencodansers de legendarische Carmen van het operapodium terug naar haar Spaanse roots. Een dansfestijn voor ogen en oren in een zinderende Floraliënhal!

Info

Waar Floraliënhal
Citadelpark
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 2 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 32,00 €; (1): 42,00 €

€ 32,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 6,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Links
Trefwoorden voorstelling, ensemble, flamenco , Oost-Vlaanderen, Gent Festival van Vlaanderen, Gent Festival, dansers, optreden , #ballet, Floraliënhal

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS