U bent hier:

Ophelia - hetpaleis, LOD muziektheater & Opera Ballet Vlaanderen/ Inne Goris, Thomas Smetryns & Dounia Mahammed °

8 jaar

2 steden
236 liefdesverhalen
476 treinkaartjes
6321 koffies
13 jonge actrices
128 koorleden
11 dirigenten
4 pianostembeurten
4 muzikanten
1 regisseur
1 componist
1 tekstschrijver
1 scenograaf
1 fotograaf
1 costumière
1 repetitor
3 technici
= Ophelia*
* Het liefje van Shakespeares Hamlet. Gek geworden van liefde en meer komt ze aan haar einde in een ondiepe vijver vol bloemen.

Blikken die kruisen op de fiets. Een gestolen kus op de achterbank van de bus. Een coup de foudre … Als er iets is wat ons allemaal verbindt, dan is het de (eerste) liefde, en wat ze met ons doet. Honderden liefdesverhalen uit Gent en Antwerpen leveren inspiratie voor meeslepend muziek-theater over de eerste liefde. Op scène: dertien jonge Ophelia’s, een koor en een strijkkwartet. Dat het vonken zal geven, zoveel is zeker.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 16,00 €; -18: 8,00 €
€ 16,0
Reservaties
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Ophelia - hetpaleis, LOD muziektheater & Opera Ballet Vlaanderen/ Inne Goris, Thomas Smetryns & Dounia Mahammed ° op UiTmetVlieg.be