U bent hier:

Openschuurdag - Wilde bestuivers (met picknickmogelijkheid)

Vanaf 11u00 is er niet alleen mogelijkheid tot picknicken op onze gekende rustbanken voor het natuurhuis, vandaag bieden we jou ook picknickmogelijkheid op het erf, in de schuur en in de boomgaard. Breng een mand vol lekkers mee en installeer je in de boomgaard. Tafels en stoelen staan in de schuur voor wie dat wenst en drank is ter plaatse te verkrijgen.
In de vroege namiddag stellen de dames van onze creatieve werkgroep hun tafels op en naast hun mooie gerecycleerde aanbod aan hebbedingetjes vindt je er ook heel wat lekkers.
Vanaf 14u00 starten onze gewone namiddagactiviteiten. Dit jaar zijn alle activiteiten opgebouwd rond onze wilde bestuivers. (dagvlinders, bijen, zweefvliegen...) En weet je, de omgeving van het Natuurhuis is erg aantrekkelijk voor vlinders, waterjuffers en libellen. Dan past het om aan te sluiten bij het nationale thema. Het verhaal van een vretende, goed gecamoufleerde rups die verandert in een prachtige, vliegende vlinder spreekt veel mensen aan. Libellen zijn met hun vliegkunst en kleuren de laatste jaren snel in populariteit gestegen. Ga met onze gidsen op stap en ontdek hun wondere wereld van vlinders, libellen en zweefvliegen. Uiteraard is de wandeling ook geschikt voor kinderen.

Op het Natuurhuis kan je verder ook gewoon rustig wandelen in de tuin of lekker keuvelend genieten van een hapje en een drankje.

Het Natuurhuis Panneweel, Krekeldijk 2 te Meerdonk is vandaag open van 11u00 tot 17u00.

Raaspleeg www.panneweel.be om het concrete picknickanbod te lezen.

Meer info: Bert Raets 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Natuur.huis Panneweel
Krekeldijk 2
9190 Kemzeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 augustus 2016 tot 5 augustus 2018
Organisatie Natuurpunt Waasland Noord
Contact bert@panneweel.be
0185 31 28 42
Links
Trefwoorden Vlinders, erkend SCVW, Natuurpunt, kinderen , Soorten