U bent hier:

OPENLUCHT TD 2021

Op vrijdag 25 juni zal de OPENLUCHT TD het festivalseizoen 2021 opnieuw in gang trappen aan de Spoorweglaan in Duffel.
De OPENLUCHT TD een gevestigde waarde in Duffel en ver daarbuiten en is de grootste authentieke studentenfuif uit de regio. Een ‘fuif’ is het echter al lang niet meer. Het is veel meer een heus evenement geworden, niet alleen door de honderden bezoekers, maar vooral ook door de hele aankleding, een imponerende geluids- en lichtkwaliteit en de reeks grote namen die er passeren. Dit jaar staan top dj’s als Bram Delux (Tomorrowland...), DOUBLE-U (Tomorrowland, Summerfestival, Beachland,), DJ Tom (Rio Club,...) en MISTER T (Versuz Hasselt ,...) op de affiche.

De organisatie zal het principe ‘Binnen is binnen, buiten is buiten’ hanteren. Per inkomticket mag men slechts éénmaal het terrein betreden. Wie het terrein verlaat en terug naar binnen wil, zal een nieuw ticket moeten kopen aan de kassa.

De locatie aan de Spoorweglaan is makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Mechelen en Lier en ligt bovendien vlak bij de F1-fietsostrade. Ook het station van Duffel ligt op wandelafstand. De deuren openen om 20 uur. Aan de kassa betaal je 10 euro, maar wie snel is kan nog tickets aan 6 euro in voorverkoop bemachtigen. De voorverkoop eindigt op 22 juni óf wanneer alle tickets zijn uitverkocht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Wei Spoorweglaan - Duffel
Spoorweglaan
2570 Duffel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 16+
Organisatie Mereta