U bent hier:

Openlucht boekenmarkt

Markt of braderie Literatuur

Zit jij graag met je neus in de boeken? En vind je niets gezelliger dan rondkuieren op marktjes? Dan is de boekenmarkt helemaal jouw ding.
Verwacht een massa boeken, strips, muziek, films en games die smeken om een tweede leven in je woonkamer. Het grootste aanbod komt van onze eigen bibliotheek. Die doet oudere exemplaren van de hand om plaats te ruimen voor recenter werk. Maar ook particuliere boekenliefhebbers bieden aan wat ze te veel hebben. Veel keuze dus – allemaal voor een spotprijsje.

Wil jij je eigen boekenkast opruimen? Vraag een standplaats aan op de boekenmarkt. Je krijgt een plekje van 2 bij 3 meter, voorzien van tafel en stoelen. Als een echte marktkramer doe jij je waren van de hand voor een prikje. Zo spijs je jouw spaarpot óf koop je meteen nieuw leesvoer bij je collega-standhouders.

Boekenverkoper voor één dag worden? Schrijf je online in.

De boekenmarkt vindt plaats tijdens het Weekend van de Klant. Het volledige programma wordt later bekendgemaakt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dorpshart
Dorpshart
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 6 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Puurs-Sint-Amands
Trefwoorden boekenverkoop, Boekenverkoop bibliotheek, kinderboekenverkoop, tweedehands boekenverkoop, tweedehands herfstboekenverkoop, 2de hands boekenmarkt, 2de handsboekenmarkt, 2ehands boekenmarkt

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas