U bent hier:

OPENINGSWEEKEND ONBETAALBAAR x CAMPO

+1 punt

Cursus of workshop Party of fuif Eten en drinken Opendeurdag Tentoonstelling Design Meerdere kunstvormen

Omdat ONBETAALBAAR vanaf januari CAMPO boma voor enkele jaren inpalmt, starten we met een groots openingsweekend! Drie dagen lang kunt u in CAMPO boma terecht voor workshops, expo’s, een open atelier, veel lekkers van lokale producenten, goede muziek en – uiteraard – feest.
CAMPO boma / VR 17, ZA 18 & ZO 19 FEB / DOORLOPEND / gratis

VR 17 – 19:00 feestelijke openingsreceptie / expo /  dj’s / local food & drinks / …
ZA 18 – 10:00 workshops / expo / rondleidingen / …
ZO 19 – 10:00 brunch / workshops for kids / expo / …


Omdat ONBETAALBAAR vanaf januari CAMPO boma voor enkele jaren inpalmt, starten we met een groots openingsweekend! Drie dagen lang kunt u in CAMPO boma terecht voor workshops, expo’s, een open atelier, veel lekkers van lokale producenten, goede muziek en – uiteraard – feest. We zetten de poort in de Bomastraat wijd open om u een blik achter de schermen te gunnen bij dit makerscollectief, dat ‘materialisme met emotie’ centraal stelt. Wees welkom!

ONBETAALBAAR blaast oude objecten en materialen nieuw leven in. Door ze op te lappen, te herwerken, te herbestemmen, … maar ook door ze een eigen verhaal te geven. De komende jaren zullen ze voor constante bedrijvigheid in CAMPO boma zorgen met residenties van makers, kunstenaars, collectieven en denkers uit diverse disciplines. U kent hen wellicht al van projecten als Veiling der Dingen, Oplichten, KRAAK en Regie der Gebouwen, waarmee ze ook in de toekomst blijven toeren. Het is zowel een werkplaats als een denktank, een plek waar meubelmakers, stoffeerders, schrijvers, filosofen, bricoleurs, product designers, restaurateurs, grafici, kortom werkers en denkers, samen de waarde, de problematiek en het potentieel van gerecupereerde materialen – én de bijhorende verhalen – onderzoeken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CAMPO boma
Bomastraat 35
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 februari 2017 tot 19 februari 2017
Reservaties
  • Bel naar 32 (0)9 223 00 00
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CAMPO
Contact info@campo.nu
Links
Trefwoorden wijk__sluizeken_tolhuis_ham, ONBETAALBAAR