U bent hier:

Openingsfeest

Concert Pop en rock Folk en wereldmuziek

Nog één keer met beide voeten in de zomer.

Ja, zo nog één keer met beide voeten in de zomer, aan de Rivièra of de Méditerranée. Nog één keer BBQ, cocktails, blote benen en zonnecrème smeren. Dat kan in Westrand op het openingsfeest van dit seizoen: maak je op voor een groot feest in indian summerthema.

 

PROGRAMMA:

 

Lara Chedraoui DJ-Set: De frontvrouw van het immens goede Intergalactic Lovers brengt een redelijk exclusieve DJ-set voor dit openingsfeest. Verwacht je aan een zomerse cocktail van stijlen, en je lichaam dat zich niet meer gaat kunnen controleren door een overdaad aan danspassen. Ook te horen op het Studio Brussel-programma Engelen & Chedraoui.

 

Chris & Charlie, de nieuwe band rond Christiane en Charlotte Adigéry (WWWater). Moeder en dochter vinden zich samen in hun liefde voor de Jamaican Soul, ofte Rocksteady, het antwoord uit Kingston op de Close Harmony en Rhythm & Blues die midden jaren 60 kwam overwaaien uit Amerika.

 

Met een schatkamer aan prachtsongs, het vocaal talent en charisma van de twee frontvrouwen, en de ijzersterke begeleiding van leden van The Whodads en Internationals, kan het speelplezier niets anders dan van het podium druipen. Geloof ons op ons woord: je bent meteen mee met die zwoele vibes! Luister hier naar wat je te wachten staat.

 

De laatste act is het geweldig onvoorspelbare Radio Martiko: Brazilian beat of eerder Armeense rock ‘n roll? Franse mambo of Iranese surf? Chinese twist of de betere zomerhits? Welkom in het universum van Radio Martiko, waar één ding zeker is: er wordt gedanst!

 

Als je een ticket kocht voor de voorstelling met Lieven Tavernier, Mich Walschaerts & Neeka mag je gratis binnen.

Info

Waar Westrand
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 21 september 2018
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Westrand
Contact info@westrand.be
Trefwoorden dilbeek, UiTinMijnRegio