U bent hier:

Opening season 2018-19

Op vrijdag 14 september hangen we opnieuw de vlaggen buiten en vieren we de start van een nieuw cultureel seizoen! Vanaf 17:00 zetten wij onze deuren open. Die dag gaat onze eerste voorstelling in première, L'Homme de La Mancha. In volledig Spaanse stijl serveren we tapas, paella en sangria. En op het terras van café Congo zal een nieuwe muurschildering van Farm Prod te bewonderen zijn. Olé!
 

PROGRAMMA

17:00 afterwork & happy hour
Start het weekend met een glaasje huisgemaakte sangria, lekkere tapas en ontdek onze gloednieuwe totebag!

18:00 open cypher dance battle met de dansers van Front X
Een Detours Cypher bestaat uit 3 delen:
- Battle Exhibition: 4 performers uit FrontX gaan de uitdaging aan. Roya The Destroya neemt het op tegen Micael (breakdance) en Slowmotion Phax en Hello Shelly battlen om ter sensueelst (burlesque)
- Battle All Style voor andere dansers die aanwezig zijn. Waag je kans!
- Open Cypher waarin iedereen die wil iets kan tonen in de cirkel + een moment van workshop aan het publiek (10-15 min) in een bepaalde techniek. In dit geval gaat de workshop over slowmotion, de specialiteit van Slomotion Phax

18:00 showcooking paella
door niemand minder dan Isabelle - onze assistente van zakelijk leider Merlijn - voor de gelegenheid bijgestaan door onze geluidsman Steven!

20:00 voorstelling L'Homme de La Mancha

23:00 feestje met Bledarte Collectief; DJ's Gucc Imane en Tartelet-Harissa brengen een mengeling van dancehall, chichamusic, electro en hiphop
Bledarte, dat is een collectief van negen artistieke vrouwen, die elkaar ontmoetten in Brussel. Ze raakten bevriend, en steeds vaker gingen de gesprekken over hun ervaringen als kunstenaar en vrouw met een migratieachtergrond. Eind vorig jaar werd uit dat contact het collectief ‘Bledarte’ geboren. 

De naam van het collectief is een samentrekking van ‘bledart,’ een aanduiding die vaak schertsend wordt gebruikt voor mensen van Afrikaanse afkomst, en een knipoog naar het woord ‘arte’, kunst. Die vlag dekt de lading wel, want zowat alle leden volgen een kunstopleiding.

Info

Waar KVS_Bol
Lakensestraat 146
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 september 2018
Organisatie KVS
Contact info@kvs.be
02-210.11.12
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS