U bent hier:

OPENING Joëlle Tuerlinckx & de vylder vinck tailleu

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Opening op 20 september: nieuwe tentoonstellingen van Joëlle Tuerlinckx en architecten de vylder vinck taillieu
Vanaf 20:00 uur: opening van het project ‘La Fabrique d'un Singlescreen’ met performances van Joëlle Tuerlinckx & opening van de tentoonstelling ‘CARITAS FOR FREESPACE / UNLESS EVER PEOPLE’ door architecten de vylder vinck taillieu. Deuren open vanaf 18:00 uur.

--
Van september tot en met december is Joëlle Tuerlinckx te gast met het project ‘La Fabrique d'un Singlescreen’. Tijdens de openingsuren werkt ze tussen en met de bezoekers van Kunsthal Gent aan een film die meer dan 200 uur aan beeldmateriaal bundelt uit ‘THAT’S IT! The Single Screen’, haar langlopende residentie in de DIA Art Foundation in Beacon (US).

Het project van Joëlle Tuerlinckx is t/m zondag 12 januari ieder weekend te bezoeken tussen 11 en 18 uur. Tijdens de openingsuren vinden er regelmatig performatieve momenten plaats. Noteer alvast 20 september, 20 oktober, 17 november, 15 december en 22 december in je agenda. Joëlle Tuerlinckx werd onlangs genomineerd voor de Belgian Art Prize 2020.

--
Het Gentse architectenbureau de vylder vinck taillieu presenteert tijdens het Festival van de architectuur in Kunsthal Gent hun inzending voor de Biennale Architettura 2018 in Venetië. 'CARITAS FOR FREESPACE / UNLESS EVER PEOPLE' is een weergave van hun indrukwekkende herbestemming van een verouderd gebouw in het Psychiatrisch Centrum Karus in Melle. De tentoonstelling won in Venetië de Zilveren Leeuw voor jong en beloftevol werk en is voor het eerst in België te zien. Ieder weekend te zien t/m zondag 24 november 2019

Info

Waar Kunsthal Gent
Lange Steenstraat 14
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 20 september 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Kunsthal Gent
Contact info@kunsthal.gent
Links