U bent hier:

Opening Japanse Tuin met theaterconcert Kojiki

+1 punt

Op zondag 31 maart 2019 gaan de deuren van de Japanse Tuin opnieuw open na de wintersluiting. Diezelfde dag ontdek je de Japanse Tuin in prille lentestaat en dompel je je weer onder in de Japanse cultuur door deel te nemen aan een van de geleide wandelingen waar Japanse muziekdemonstraties en interactieve muziekworkshops (voor beginners) in geïntegreerd worden.
De wandelingen gaan door om 11u, 12u, 13u, 14u en 15u en duren telkens anderhalf uur, inclusief de muziekdemonstraties en muziekworkshops.

Tijdens de wandeling zullen 6 stops gemaakt worden met verschillende demonstraties van Japanse muziekinstrumenten, maar ook een taiko (Japanse drum) workshop en een Japanse dansworkshop voor beginners. Doe dus makkelijke kledij aan bij deelname!

Uitzonderlijk zijn we die dag geopend van 10u tot 16u (ipv 17u).

's Avonds krijg je namelijk de unieke kans om om 17.30u het theaterconcert over de "Kojiki" bij te wonen. Deze oude Japanse legende vertelt het verhaal van het ontstaan van Japan, de shinto-goden en de overwinning van goed over kwaad. De artiesten van de Kojiki zijn Grete Moortgat van de Belgische taiko(drum)-groep Feniks Taiko en een aantal van haar leden, Chieko Kojima van KODO en een aantal leden van de populaire Japanse taiko(drum)-groep Bonten .

Het theaterconcert is enkel bij te wonen als je een ticket koopt via:

https://kojikitheaterconcert.eventbrite.nl/

Je ticket is inclusief bezoek aan de Japanse Tuin diezelfde dag tussen 10u en 16u en er zijn ook heel wat combi-tickets mogelijk met de interactieve wandeling, let dus goed op bij het uitkiezen van je ticket

Het concert zelf duurt één uur, dus tot 18.30u. Poorten van de Japanse Tuin worden opnieuw geopend voor tickethouders vanaf 17.00u.

Als je de Japanse Tuin overdag bezoekt zonder het theaterconcert bij te wonen, gelden uiteraard de normale tarieven zoals hieronder beschreven. Voor de prijzen van de tickets i.c.m. wandeling of concertbezoek kijk je op:

https://kojikitheaterconcert.eventbrite.nl/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Japanse Tuin
Gouverneur Verwilghensingel 23
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Senioren 65+, groepen van meer dan 15 personen: 4,50 €; Studenten met studentenkaart: 1,00 €; Kinderen tot 12 jaar; UiTpas Hasselt; Klasse Lerarenkaart; cosplay; Riebedebie pas: 0,00 €

€ 6,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Japanse Tuin
Contact 011 23 52 00
Links
Trefwoorden japanse tuin, Japanse Tuin Hasselt, theaterconcert, UitpasHasselt, visitlimburg

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS