U bent hier:

Opendeurdag bib bij Njödder kermis

Opendeurdag Meerdere kunstvormen

Chillen in de bib
Voor de 2de keer zet de bib haar deuren open bij Njödder kermis. Naast het zomerterras met live-muziek en het kindvriendelijke aanbod op het plein leggen we in de bib de bezoekers extra in de watten.
Kom zeker eens langs tussen 13u30 en 16u30 en geniet van de leuke en gratis workshops en spelletjes, ontdek onze boeiende collectie en snuister eens rond in de materialen die beschikbaar zijn voor een gunstprijsje.
Op die gezellige dag start de sprekende tentoonstelling van de Hoeseltse kalligrafievereniging “De Griffel”. Daarnaast verzorgen de kalligrafieleden demonstraties en maken zij gepersonaliseerde bladleggers.
Speel mee in je favoriete boek! Opnieuw gaan we met de studiotechniek ‘Green Screen’ aan de slag.
Een kwartiertje is al genoeg om iets moois te maken. Kleuters maken literaire kunstzakjes met glitters. (Wens)kaarten met handlettering maken kan voor jong en oud. Een aanzet om thuis verder te experimenteren.
Wil je eventjes chillen? Kinderen verwelkomen we in de digitale verhalentent. De zitzakken liggen her en der, maar ook rustig genieten van de sfeer kan in een zeteltje. Op de openbare pc’s kan je naar hartenlust surfen.

Op de 1ste verdieping is er de paintbrusher van Foxy Fun. Originele ontwerpen in alle kleuren en maten zitten erbij! Daarnaast zijn er de Arcadegames voor spelers van alle leeftijden, van beginners tot doorgewinterde gamers! Ook de rest van de week kan je hiervoor nog langskomen. Spreek af met uw vrienden of familie, want in kleine groep gamen is plezanter.

In de gang staan materialen te koop tegen een gunstprijsje. Regelmatig vernieuwd de collectie, maar de ruimte blijft hetzelfde. Een kans voor koopjes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OLV-plein (Neder)
1
3730 Hoeselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 15 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek Hoeselt
Trefwoorden bibliotheekactiviteit, opendeurdag, gamen, green screen, airbrush tattoo, atelier-creatief atelier- knutselen-workshops-crea, kalligrafie, tentoonstelling, digitaal voorlezen