U bent hier:

Open up! Samen veerkrachtig, 10 dagen gratis lessen om je veerkracht te verhogen!

+1 punt

Maak kennis met de diensten die Daphne Viguurs aanbiedt om zowel geestelijk als fysiek lekker in je vel te komen. ​
Yoga voor zowel kinderen als volwassenen brengt de geest tot rust en geeft ruimte om te ontspannen. Je hoeft niet lenig of fit te zijn. Daphne heeft diverse opleidingen van yoga gevolgd om maatwerk aan te bieden voor iedereen. ​

Daphne brengt mensen samen, biedt ontspanning en gezelligheid met een lekkere kop thee van Pan’s Kruidbar. Annelies van Pan's Kruidbar stelt haar deur open en geeft inzicht in hoe voeding en kruiden van invloed zijn op jouw gezondheid. ​

En hoe creëer je een positieve mindset, leer positief denken, gebruik je talent en krijg een boost in je zelfvertrouwen. Maak kennis met het succesvolle stappenplan, de Creatiespiraal, om je doelen te bereiken.

Klik op de bijgevoegde afbeelding met het Open up! programma wat tussen 1/10/2019 en 10/10/2019 wordt aangeboden. Of klik op de website link in deze uitdatabank voor alle 13 momenten waarop er een gratis aanbod beschikbaar is. Er zijn per les 10 plaatsen beschikbaar.

De bedoeling is laagdrempelig te werken, er is geen aankoopverplichting, er is puur kennis overdracht en inspiratie zodat je weet wat je kan doen mocht de herfst of winterdip in het vizier zijn of je op zoek bent naar een fijne ontspanning.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9
8510 Marke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 oktober 2019 tot 10 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie vzw Dit kan jij wel!
Contact daphne@summa-coaching.be
0484739007
Trefwoorden samenveerkrachtig

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS