U bent hier:

'Opa en oma zonder stress' door Bieke Geenen

Lezing of congres Gezondheid en zorg

85% van de grootouders voelt zich overbevraagd in de zorg voor hun kleinkinderen. Grootoudercoach Bieke Geenen helpt je alvast een heel eind op weg. Aan de hand van de vele tips en de herkenbare verhalen van andere opa's en oma's leer je je rol als grootouder zelf vorm te geven, zodat je er nog meer van kunt genieten. Want één ding is zeker: oma of opa zijn is fantastisch!

Grootouders en hun kleinkinderen. Het is haast niet te beschrijven welke magie er tussen hen knettert. Grootouder zijn is dan ook een geweldig privilege. Maar het brengt soms ook onverwachte uitdagingen met zich mee. Want hoe vind je een goede balans tussen mee opvoeden en lekker verwennen? Hoe geef je aan waar je grenzen liggen? Wat als de opvang van je kleinkinderen wat te vermoeiend wordt? En vooral: hoe word je de oma of opa die je altijd al had willen zijn?

In het kader van 10 jaar Kruierie zal de lezing opgewaardeerd worden met een (h)eerlijke snack. Er zullen ook 10 vrijetijdscheques verloot worden onder de aanwezigen. Haal vooraf je gratis ticket af in VC de Kruierie of reserveer via het e-loket.

Info

Waar VC De Kruierie
Bevrijdingsstraat 1
2490 Balen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 16 mei 2019
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Vrijetijdscentrum De Kruierie
Links