U bent hier:

OP EEN DRAFJE DOOR A! - sightjogging

Begeleide uitstap of rondleiding Outdoor en adventure

In april en mei kan u in het kader van Antwerpen Sporthoofdstad de stad op een drafje ontdekken. Samen met een van onze gidsen verkent u tijdens een verrassende sightjogging het centrum. U doet dat via een licht, aangenaam joggingparcours van ca. 5 kilometer. Onderweg krijgt u van uw gids/coach allerhande weetjes over de historische stad doorgespeeld. U loopt af en toe zelfs een museum binnen!
In 2013 is Antwerpen de Europese Sporthoofdstad en dat zal de wereld geweten hebben... Dit jaar doet de Stad Antwerpen er álles aan om u in beweging te krijgen. Daarbij wordt er elke maand op een bepaalde sport gefocust. April wordt de Loopmaand. En dan doet cityLabo/Antwerpen Averechts mee!

U kan in april en mei samen met een van onze gidsen tijdens een verrassende sightjogging het stadscentrum op een drafje verkennen. U doet dat via een licht, aangenaam joggingparcours van ca. 5 kilometer. Onderweg krijgt u van uw gids/coach allerhande weetjes over de historische stad doorgespeeld. En het blijft niet louter bij een stratenparcours, af en toe wordt er ook doorgestoten tot in een interieur...

Op 7 en 14 april kan u GRATIS meejoggen, op kosten van Antwerpen Sporthoofdstad!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Steenplein
Steenplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 april 2013 tot 19 mei 2013
Prijs
5,40 euro voor leden van Antwerpen Averechts
€ 6,0
Organisatie Antwerpen Averechts
Contact secretariaat@antwerpenaverechts.be
03 338 39 39
Links
Trefwoorden stadsbezoek, Toerisme, jogging