U bent hier:

Op de sofa met Wim Helsen (namiddagsessie) - Feest van het Falen

Festival Literatuur

Met Lize Spit, Murat Isik, Lange Polle en Leen Demaré.
Onze gastheer Wim Helsen praat met mooie mensen die ons een inkijkje willen geven in hun ziel nadat hun zaak failliet ging of hun relatie op de klippen ging ook al zwoeren ze n o o i t te gaan scheiden, mensen die struggelden met demonen van een verslaving of met de littekens van een kapot lijf. Over hoe grote dromen je soms laten zweven, maar even vaak op de grond keilen. Over de kleerscheuren die we oplopen in het soms haperende leven.

Grote en kleine verhalen over mislukte pogingen. Soms persoonlijk, vaak maatschappelijk, altijd menselijk. Soms intens, maar even goed futiele flaters.

Gesprekken over hoe falen en proberen en opstaan en opnieuw proberen en sukkelen en struggelen je soms sterker maakt. Maar even goed soms suckt, en er helemaal niets te leren valt. Gesprekken over hoe belangrijk het is om goed omringd te zijn, wanneer je in frennen vaneen ligt en je jezelf moet samenrapen. Hoeveel moed het vergt om de ander en je eigen spiegelbeeld in de ogen te kijken, en af te tasten waarom je deed wat je deed en doet wat je doet.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg zou zijn, verzorgt Meskerem Mees prachtige songs tussen de gesprekken door.

Let op: je deelname is pas definitief wanneer je je online ingeschreven hebt voor de sessie op https://www.feestvanhetfalen.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 maart 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie curieus

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas