U bent hier:

Ontspannende yin yoga op maandag in het Vrijbroekpark

Elke maandag van 19:30 tot 20:30 ontspannen en stretchen we ons lichaam in voornamelijk zittende en liggende houdingen. We geven lichaam en geest tijd en ruimte om in de houding te zakken en om de stilte te omarmen.
Last van drempelvrees? Geen nood, er is geen ervaring vereist. Ik begeleid en help je waar nodig. Het gaat niet om het perfecte plaatje, maar om hoe de houding voor jou aanvoelt, zonder prestatiedrang.

In de zomer gaat de les bij mooi weer door in het Vrijbroekpark, zoniet in het Appèl in Mechelen. Er is een ruime parking op beide locaties, zodat je zonder parkeerstress aan de ontspannende les kan beginnen!

Wil je graag een uurtje verstillen en vertragen, dan ben je van harte welkom na inschrijving en betaling via www.rustenbeweging.be/inschrijven tab yoga. Gelieve zelf een matje, kussens en een dekentje mee te brengen.

13 euro voor een losse les, 100 euro voor een 10-beurtenkaart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Appèl
Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 november 2019 tot 25 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 13,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie Rust en Beweging
Contact veerle@rustenbeweging.be
0498310488
Trefwoorden bevestigd2020