U bent hier:

Ontmoetingsruimte van het Dienstencentrum

In de Ontmoetingsruimte van het Dienstencentrum bent u elke werkdag welkom van 9 tot 16.30 u., behalve op woensdagnamiddag.
Tijdens de openingsuren kunt u er terecht voor een gezellige babbel of om de krant of een tijdschrift te lezen. Daarnaast zijn er een aantal gezelschapsspelen aanwezig en kunt u gebruikmaken van gratis wifi. Als u iets wil drinken, zullen vrijwilligers u graag bedienen.
Kaartnamiddag
Elke maandag en donderdag van 13 tot 17 u. is iedereen welkom om een kaartje te leggen (wiezen).

Gezelschapsspelen
Elke dinsdag- en donderdagnamiddag wordt in samenwerking met 55plus Kortenberg een namiddag met gezelschapsspelen georganiseerd. Speelt u graag scrabble, rummikub of een ander spel, kom dan langs tussen 13 en 16.30 u. en breng uw vrienden mee.

Breicafé
Elke tweede en derde donderdag van de maand kunt u samen met de andere deelnemers van het breicafé uw eigen handwerkjes maken. Een gezellig onderonsje om even bij te praten. Materiaal zoals wol is altijd welkom.

Hobbycafé
Elke vrijdag vanaf 9 u. kunt u in de Ontmoetingsruimte samen met anderen op een ontspannende manier uw eigen handwerkjes maken in het hobbycafé. Er is steeds iemand aanwezig die u met raad en daad kan bijstaan of u kunt elkaar nuttige tips geven. In de voormiddag komt alles met naald en draad aan bod (borduren, patchwork, naaien, …), in de namiddag ligt het accent op brei- en haakwerk. Al wat u graag doet, brengt u mee.

Taart en koffie
Iedere dinsdag- en donderdagnamiddag kunt u gezellig genieten van een stuk taart en koffie. Tijdens de zomermaanden worden ook ijsjes voorzien.

Café Combinne
Café Combinne is een intercultureel praatcafé dat iedere vrijdag van 13 tot 15 u. Nederlandstaligen en anderstaligen samenbrengt om elkaar beter te leren kennen in een gezellige sfeer. Er wordt altijd in het Nederlands gepraat over bepaalde thema’s (werk, hobby, cultuur, …).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dienstencentrum Kortenberg
Beekstraat 25
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs gratis
Organisatie dienstencentrum Berkenhof
Contact dienstencentrum@kortenberg.be
Links