U bent hier:

Ontdek de Centraal-Amerikaanse keuken

Cursus of workshop Interculturele vorming

Diverse Afrikaanse, Spaanse en inheemse invloeden hebben kleur gegeven aan de Centraal-Amerikaanse gastronomie. Adriana Barcenas laat ons kennismaken met een unieke explosie van smaken. We maken chili con carne, paëlla, taco’s, quesidilla’s en guacomole. Tijdens het proeven van deze gerechten vertelt Adriana over de Centraal-Amerikaanse cultuur.Georganiseerd door De Wattenfabriek, Vorm
Diverse Afrikaanse, Spaanse en inheemse invloeden hebben kleur gegeven aan de Centraal-Amerikaanse gastronomie. Adriana Barcenas laat ons kennismaken met een unieke explosie van smaken. We maken chili con carne, paëlla, taco’s, quesidilla’s en guacomole. Tijdens het proeven van deze gerechten vertelt Adriana over de Centraal-Amerikaanse cultuur.

Georganiseerd door De Wattenfabriek, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Info

Waar De Wattenfabriek
Solleveld 35
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 maart 2018
Prijs
Basistarief: 20.00€;Sociale prijs: 10.00€
€ 20,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Trefwoorden erkend SCVW