U bent hier:

Ontbijt @ Villa Zwart Goud

Wat is er mooier dan in het weekend heerlijk genieten van een uitgebreid luxe ontbijt? Mooi gedekte tafels in een prachtig historisch kader. Na het ontbijt neemt de gastheer je mee op een rondleiding doorheen de woning. Je bezoekt de wijnkelder, speakeasy kamer, het bijzondere buro van mijndirecteur Lycops en natuurlijk mag 'the love story' niet ontbreken.
Rekening houdend met de huidige situatie en de bijhorende maatregelen presenteren wij jullie ons nieuw ontbijtconcept. Je kan op zondagochtend genieten van een heerlijk ontbijt in Villa Zwart Goud, dit steeds van 9u tot 11u30.

Ga je voor een 'Feel Good' ontbijt of toch liever voor het 'De Luxe' ontbijt? De keuze is aan jou!

- Feel Good - €30.00
Een smoothie, granola, frittata met groentjes en American pancakes met vers fruit.
+ Onderstaand basis ontbijt.

- De Luxe - €30.00
Glaasje Prosecco, spek & ei, gerookte vis en een zoete afsluiter.
+ Onderstaand basis ontbijt.

- Basis ontbijt -
Drie broodjes, twee mini ontbijtkoeken, kaas, Gandaham, twee warme drankjes, een glas vers fruitsap, chocopasta, vers fruit & een chocolade Bonbon

- Kids Ontbijt - €12.50
Voor kinderen tot 12 jaar.
Twee drankjes, één glaasje fruitsap, gekookte eitje, spek, kaas, salami, twee broodjes, een mini koffiekoek en een leuke verrassing.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Villa Zwart Goud
Neerjouten 11
3550 Heusden (Heusden-Zolder)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Zondag van 9:00 tot 11:30
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 30,00 €; Kids: 12,50 €
€ 30,0
Reservaties