U bent hier:

Ont-moet jezelf in woord en beeld

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Deze cursus richt zich naar mensen met een chronische ziekte die meer inzicht willen krijgen in hoe creatieve technieken een stem kunnen geven aan gedachten en gevoelens in je leven.
We leren allemaal zorg te dragen voor ons lichaam, maar zorg dragen voor onze geest en onze emoties is algauw iets moeilijker. Creatieve technieken gebruiken, met woorden en beelden, kan een stem geven aan gedachten en gevoelens die in je leven.

We gebruiken verschillende expressieve methodieken, zoals schrijven, vormen, lijnen, kleuren, beelden, collage en andere mixed media technieken. De technieken zijn flexibel, gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk voor iedereen. Zo werk je rond je innerlijke leefwereld en groei en ga je aan de slag in je eigen persoonlijke schrift of dagboek, steeds binnen je eigen grenzen. Zelfontwikkeling
en omgaan met jouw persoonlijke situatie staan hierbij centraal. Deze manier van werken maakt een creatief proces bij je wakker. We stimuleren je levensenergie en je creativiteit. Het proces, de weg die je aflegt, is hierbij veel belangrijker dan het gemaakte resultaat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Roepsteen
Sint-Trudoplein 12
3530 Houthalen-Helchteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag van 9:30 tot 12:30
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 105,00 €; CM-leden: 35,00 €; CM-sterprijs (VT): 17,50 €
€ 105,0
Reservaties
Organisatie Samana regio Limburg
Trefwoorden Mensen met een chronische ziekte