U bent hier:

Online theater theeceremonie #6 THEE

ONLINE // Tijdens deze interactieve theeceremonie begeleidt Sien Vanmaele je online door een helend rouwritueel. Kan de rust van deze theeceremonie ons helpen om onze donkere gedachten te bedwingen? Kunnen we via een theeceremonie rouwen om de dingen die we verloren hebben? 
Opgelet: deze voorstelling gaat online door, online reserveren kan t.e.m. 25/03. 


Kan de rust van deze theeceremonie ons helpen om onze donkere gedachten te bedwingen? Kunnen we via een theeceremonie rouwen om de dingen die we verloren hebben? 


Twee jaar geleden begon Sien Vanmaele met haar Kookworkshops ter Voorbereiding op het Einde van de Wereld. Tijdens deze reeks workshops combineert ze theater met voeding en diens invloed op het klimaat. Elke workshop stelt een ander aspect van voeding centraal, een initiatief dat sinds de coronacrisis nog een diepere betekenis heeft gekregen. 


Op die manier is ook haar Kookworkshop '#6 thee' tot stand gekomen; een zintuiglijke performance die Sien heeft opgestart om zelf het verlies van een dierbare vriendin te kunnen verwerken. Tijdens deze online theeceremonie begeleidt Sien je in groep door een helend rouwritueel, een interactieve voorstelling voor iedereen die iets of iemand heeft verloren.

Reserveren is verplicht en kan t.e.m. 25/03.
Mailadres en adresgegevens zijn vereist per deelnemer.
U ontvangt op voorhand een pakketje met thee.
Reserveert u voor 18/03? Dan sturen wij u een pakketje op. Reserveert u tussen 18/03 en 25/03? Dan komt u het pakketje ophalen aan onze balie.

Info

Links
Waar CC Schoten - Online
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 28 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 10,00; student (met kaart): € 8,00; vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 8,00
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie Cultuurcentrum Schoten
Contact cultuurdienst@schoten.be
Trefwoorden theater, performance, verdriet, interactief, HomepageSchoten