U bent hier:

Online ontmoeting - NAH en piekeren, hoe geraak ik ervan af?

Lezing of congres Persoon en relaties

Piekeren, we doen het allemaal. Wanneer je getroffen bent door een hersenletsel, pieker je over wat jou is overkomen (Had ik maar…) en over angsten voor de toekomst (Wat als? Hoe moet het nu verder?). Soms krijgen we de negatieve gedachtegang niet gestopt en geraken we geen stap vooruit. Het wordt het zo’n grote kwelling dat het ons leven overneemt. Tijd om in te grijpen! Merk je dat jouw hoofd nooit stil lijkt te staan? Komen dezelfde gedachten steeds opnieuw voor zonder dat je tot een oplossing komt? Of lijkt jouw piekeren een gewoonte te zijn geworden? Dan is deze online sessie iets voor jou!
We staan stil bij wat piekeren juist is en wat gevolgen kunnen zijn van overmatig piekeren. Je krijgt handvatten mee om het piekeren aan banden te leggen en er terug controle over te krijgen aan de hand van verschillende stappen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sig vzw
Pachthofstaat 1
9308 Gijzegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 1 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Trefwoorden niet-aangeboren hersenletsel, behandeling piekeren, InDeKijkerAalstBeUiT