U bent hier:

ONLINE HERFSTZOEKTOCHT: Help Kroonie de klungelige heks

8 jaar

Joepie, herfstvakantie! Traditioneel voorzien we tijdens deze periode een spannende zoektocht doorheen het museum. Met de nieuwe lockdown moeten we dat iets anders aanpakken. We kwamen daarom met een online alternatief! Deze zoektocht kan je gewoon rustig vanuit je eigen huiskamer oplossen. En wat nog beter is: je kan er een leuke bakworkshop mee winnen wanneer het museum weer veilig open mag. Wil je graag deelnemen? Lees dan even verder!
Hallo! Leuk dat je wil deelnemen aan de herfstzoektocht van het Bakkerijmuseum. We zitten namelijk met een probleempje. Een tijdje geleden kwam Kroonie de heks op bezoek. Wees maar niet bang: ze is best een lieve heks. Helaas is ze ook een beetje onhandig. Bij het uitspreken van een toverspreuk ging er wat mis. Het hele museum zit nu potdicht! Kroonie vindt het natuurlijk erg vervelend. Ze schaamt zich dood. Kan jij ons helpen om de toverspreuk ongedaan te maken? Klik op de link om naar de zoektocht gaan! Je kan deelnemen tot en met 15 december 2020.

https://www.bakkerijmuseum.be/nl/agenda/online-herfstzoektocht-help-kroonie-de-klungelige-heks/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Online
Online
8630 Veurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 november 2020 tot 15 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Bakkerijmuseum
Contact onthaal@bakkerijmuseum.be
058313897
Trefwoorden online
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over ONLINE HERFSTZOEKTOCHT: Help Kroonie de klungelige heks op UiTmetVlieg.be