U bent hier:

Online: De controle durven loslaten

Cursus met open sessies Persoon en relaties

Welke rol speelt controle in jouw leven? En hoe zit het met durven loslaten en vertrouwen in wat er komt? Want je zit er middenin, in een fase waarin er zoveel wil veranderen, ook binnenin jou, maar aan de oppervlakte probeer je toch soms nog steeds wat controle te houden.
Tot voor kort lukte dat aardig, alles waar je nog niet goed mee kon omgaan, kon je eigenlijk behoorlijk in de hand houden door afleidingen. Gaan shoppen, op restaurant, feestjes, uitjes, allerlei activiteiten… Maar na afloop bleef je onderhuids vaak net hetzelfde voelen.

Nu dat allemaal even wegvalt en je dichter bij jezelf komt, merk je dat je onrustiger wordt, dat je de vertrouwde controle wat verliest. Alsof je nog weinig kunt vastgrijpen en het niet weten, het zoeken naar veiligheid,… het vraagt wat van je! Heel wat mensen voelen zich dan ook moe.

Het wordt lastiger om nog uit de weg te gaan wat je al zolang met je meedraagt, wat je al zolang onderdrukt, waardoor je niet verder komt. Het wordt lastiger om niet te durven zien waar je nog niet eerlijk was met jezelf, terwijl je daar diep vanbinnen nu meer dan ooit verlangt.

Op deze avond gaan we daar samen naar kijken, hoe je de controle kunt loslaten, waar je je dan ook voelt in vast zitten. Want om verder te kunnen is het goed om dingen te herzien en je te durven overgeven, te leren hoe je meer kunt vertrouwen, zodat je hier vernieuwd en vrijer doorheen kunt komen.

We zien elkaar in een ZOOMsessie op woe 2 december 2020 van 20u tot 21u30.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar JeZelf Zijn
De Montblancplein 3
8770 Ingelmunster

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 2 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 22,00 €
€ 22,0
Reservaties
Organisatie JeZelf-Zijn
Contact info@jezelf-zijn.be
Trefwoorden loslaten, ontspannen, bewustzijn, spirituele beleving