U bent hier:

Online cursus : Speelse kennismakingsworkshop: Inzicht in jezelf via de tarot

Lezing of congres Persoon en relaties

Online cursus via ZOOM door Margot Dorren
Meer info over hoe inschrijven via de link in contact.
Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor deze Zoom cursus (indien u nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer het aub uit voor de lezing, of neem ruim vooraf contact met ons op voor hulp)
Vooraf inschrijven

Deze dag gaan we op een speelse manier met de tarotkaarten werken om meer inzicht in onszelf en ons leven te krijgen zonder dat je daarvoor iets van de tarot hoeft te kennen, we gaan de tarotkaarten bespreken maar vooral via praktisch werken ontdekken wat de kaarten ons kunnen leren en advies kunnen geven over ons leven. Een leuke gelegenheid om tegelijkertijd jezelf en ook de tarotkaarten beter te leren begrijpen. De tarotkaarten van de grote Arcana worden uitgelegd naar aanleiding van kaarten die je deze dag voor jezelf en je huidige levenssituatie hebt getrokken. We gebruiken de tarot vooral ter verdieping van je inzicht in jezelf en je leven.

Het is zeker niet de bedoeling om allerlei spectaculaire voorspellingen te gaan doen, integendeel, we gebruiken de tarot op een verstandige, verantwoordelijke manier, die opbouwend is in je leven en je vooruit helpt, we blijven in het hier en nu!

Door Margot Dorren

Margot Dorren is reeds 25 jaar met zelfkennis, esoterie en de tarot bezig en geeft consulten, cursussen en workshops, vooral gericht op inzicht in jezelf en de situaties waarin je je bevindt om van daaruit het begrip te laten ontstaan wat je eraan kunt doen. Het is voor haar vooral belangrijk dat er op een wijze en verantwoorde manier met de tarot en esoterie in het algemeen wordt omgegaan. Ze is tevens oprichtster van de kleine bron vzw, lees meer op www.margotdorren.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online
nvt
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 28 augustus 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 52,00 €
€ 52,0
Reservaties
Organisatie De kleine bron
Contact info@dekleinebron.be
0486 20 19 26