U bent hier:

Online bijleren over sociale media voor lokale handelaars

Leer hoe u uw (online) verkoop via sociale media kunt boosten!
Een online leerplatform boordevol korte en toegankelijke videolessen helpt u snel bij te leren over sociale media, met een community om u te inspireren. Zo kunt u met al uw vragen terecht bij andere e-cursisten en bij socialemedia-experten.

Voordelen van een online leerplatform

In ons dagelijks leven communiceren we via sociale media, en gebruiken we die sociale media om ons te informeren en ons een mening te vormen. Ook uw doelgroep gebruikt massaal sociale media, maar hoe bereikt u hen met uw product of dienst? Hoe creëert u een grotere etalage op het online dorpsplein?

Dat kan als u een koploper bent in sociale media! Maar om sociale media echt goed in te zetten moet u mee zijn met het snel veranderende sociale medialandschap. U kunt wel veel antwoorden vinden via Google, maar hoe vindt u het juiste antwoord in deze snel veranderende wereld? U wil graag snel aan de slag gaan met de socialemediakanalen waar uw doelgroep zich massaal bevindt. Hoe vindt u in weinig tijd inspiratie om posts te maken die uw doelgroep doen stoppen met scrollen en die ervoor zorgen dat ze uw boodschap horen?

De gemeente Kortenberg biedt aan de Kortenbergse handelaars toegang tot een leerplatform aan waar u zich snel de sociale media eigen kunt maken. Experten beantwoorden uw socialemediavragen.

Er zijn meer dan 1400 videolessen beschikbaar en er komen er wekelijks bij. De community bestaat uit meer dan 2000 leden uit meer dan 150 organisaties. U leert hoe u praktisch met Facebook, WhatsApp, Instagram of andere socialemediakanalen aan de slag gaat en hoe u content maakt met uw smartphone (foto, video, gratis apps, enzovoort). En u vindt er een 365 dagen-inspiratiekalender en tips en tricks van andere lokale handelaren hoe zij aan sociale media doen.

Aantal beschikbare plaatsen voor Kortenbergse handelaars
Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.

Datum, prijs en locatie
Gratis online toegang tot eind december 2021. U hebt toegang tot het platform van zodra u de logingegevens ontvangt.

In 2022 volgt een nieuwe inschrijvingsronde. Vanaf dan zal een bijdrage van 20 euro per jaar worden gevraagd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online
Van achter je eigen scherm
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Gemeentebestuur Kortenberg