U bent hier:

ON ICE - Suzanne Grotenhuis - De Nwe Tijd

Zet je schrap voor een 75 minuten durende wervelwind op schaatsen op een echte ijspiste. On Ice vertelt het verhaal waarom een jonge theatermaker besluit een ijspiste te kopen en deze op een of andere manier de ‘oplossing’ biedt voor een gebroken hart.
Suzanne neemt je mee op een schijnbaar geïmproviseerd, hilarisch verhaal van Het Zwanenmeer On Ice, naar een Mars-expeditie, de blueszanger Blind Willie Johnson en uiteindelijk naar het midden van de woestijn van Australië tijdens een uit de hand gelopen kampeervakantie. De verhalen volgen elkaar in duizelingwekkend tempo op en zetten de kijker steeds op het verkeerde been. In een ontroerende eindscene komen alle losse eindjes bij elkaar, en blijkt dat niets aan het toeval werd overgelaten.

On Ice is een wervelende monoloog over iemand die probeert te snappen hoe de dingen in elkaar zitten. Over vallen en opstaan en toch blijven doorgaan, blijven schaatsen.

Van en met Suzanne Grotenhuis - Dramaturgie / productie Selm Wenselaers - Lichtontwerp Sander Salden - Affichebeeld Alexander Daems.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 december 2018
Prijs
Basistarief: 13,50 €; Vriendenpas: 11,50 €
€ 13,5
Reservaties
Organisatie Vrije Tijd Mortsel
Contact onthaal@mortsel.be
03 444 17 17