U bent hier:

Omgaan met agressie

Cursus of workshop Persoon en relaties

Agressie is jammer genoeg alomtegenwoordig in onze samenleving. We worden allemaal wel eens geconfronteerd met verbale en zelfs fysieke agressie: op ons werk, in de sportclub, in een vereniging of gewoon op straat of in de winkel. Mensen uiten agressie doordat ze onder druk staan, gefrustreerd of onzeker zijn en zichzelf sterker willen maken door intimidatie en manipulatie. Door te leren omgaan met agressie wordt jouw weerbaarheid vergroot en ben je in staat situaties sneller te herkennen en in te schatten.

Onze training is zeer praktijkgericht. Wij bereiden je voor op situaties met agressie die je tijdens jouw werk of in je persoonlijke levenssfeer kan tegenkomen. Aan de hand van verschillende case studies en rollenspellen leer je hoe te reageren in netelige situaties. We bieden de gelegenheid om praktijksituaties te oefenen tijdens een bijna-echt situatie met een ervaren trainingsacteur. Acteurs brengen tijdens de training omgaan met agressie het theoretisch materiaal tot leven. Ze bieden oefenmateriaal dat haast niet van echt te onderscheiden is maar wel de veiligheid biedt om fouten te mogen maken en om daarvan te kunnen leren.

Na afloop van deze training kan je:
- Het agressieve gedrag van mensen in de juiste context plaatsen.
- De verbale en/of fysieke agressie beter hanteren en er correct op reageren, je emoties kanaliseren en een juiste houding aannemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ontmoetingscentrum Hof van Watervliet
Oude Burg 27
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 februari 2020 tot 14 februari 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 125,00 €; Inschrijven vanuit je organisatie: 250,00 €; Inschrijven als student of werkzoekende: 90,00 €; Inschrijven met OMNIO-statuut: 50,00 €
€ 125,0
Reservaties
Organisatie Impuls vzw