U bent hier:

Oltegoare door Roeseloare

Een leuk stadsspel ontwikkeld door leden van Knack Handbal Team Roeselare met een warm hart voor de lokale middenstand. Haal je gratis boekje op in het Vrijetijdspunt tijdens de openingsuren.
Meer dan ooit vormt Roeselare dit jaar hét centrum van West-Vlaanderen. De Corona-crisis heeft er voor gezorgd dat we terug zijn gaan genieten van kleinschalige ontspanning. Meer dan ooit genieten we van de kleine en grootse dingen uit onze spreekwoordelijke achtertuin. Deze Oltegoaere door Roeseloare wandeltocht speelt daar ook perfect op in. Aan de hand van leuke opdrachten waarin denken, durven, ontspannen en doen centraal staan proberen wij Roeselare op een andere manier te laten beleven.
Daarnaast hopen wij ook de lokale middenstand een hart onder de riem te steken na de moeilijke lock-down periode bij velen. Neem dus tussen de opdrachten door ook de tijd om te genieten van een natje en een droogje bij één van de vele middenstanders van onze prachtige stad. Of shop tussendoor lokaal en scoor extra spreekwoordelijke punten bij de zelfstandige uitbater die u meer dan een warm hart toedraagt.
Met vrolijke groet
Fred Dejonckheere en Stijn Terrie,
bezielers van deze Oltegoare door Roeseloare RSL-tocht

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dienst Toerisme
Polenplein 15
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 13 juli 2020 tot 30 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Knack Handbalteam Roeselare
Contact 0497 88 35 93
Trefwoorden ludiek, fun, stadsspel, foto