U bent hier:

Officiële opening beweegroute Kortenberg

Wilt u meer bewegen? Een fitter lichaam? Een betere gezondheid en meer energie? Doe dan de beweegroute van Kortenberg! De wandeling start aan het verzamelpunt Berkenhof en loopt tot aan het verzamelpunt Oude Abdij, of omgekeerd.
Tijdens de route van 1 kilometer komt u 15 bordjes met eenvoudige oefeningen tegen om uw uithoudingsvermogen, evenwicht en kracht te trainen.
De oefeningen zijn gemakkelijk en leuk, voor jong en oud. Ze worden nog fijner als u ze
samen met vrienden of familie doet. Plezier verzekerd. En dat fittere lichaam krijgt u er gratis bij. Mag het wat moeilijker? Doe dan de opdrachten in de groene of zelfs blauwe balk.
De beweegroute is vrij toegankelijk en u hebt geen sportkledij nodig.
Officiële opening op woensdag 23 september om 13 u.
Voor de inhuldiging van onze beweegroute neemt onze Bewegen Op Verwijzing-coach Kirsten Verboven u graag mee op sleeptouw. Zij begeleidt u graag langs de beweegroute, na de officiële opening en een woordje door onze burgemeester en schepen van Welzijn.
Leuk extraatje voor de quizliefhebbers: tijdens het openingsmoment vindt u er ook de gezondheidsrally. Dat zijn pancarten met vragen over gezondheid. Uit de juiste antwoorden wordt één winnaar getrokken!
Inschrijven voor de inhuldiging van de beweegroute is verplicht. We voorzien een bedankje voor uw deelname. Komt u op 23 september mee de beweegroute ontdekken? Inschrijven kan via https://kortenberg.kwandoo.com/.
De beweegroute is een initiatief van de Welzijnsraad Kortenberg in samenwerking met Logo Oost-Brabant en kadert binnen het project Bewegen Op Verwijzing. Meer info? www.bewegenopverwijzing.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Vertrek OC Berkenhof
Beekstraat 25
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Welzijnsraad Kortenberg
Trefwoorden sk