U bent hier:

OdeGand

+1 punt

Muziek die je raakt. Historisch Gent dat je betovert. Ritmes waar je móet op bewegen. Dát is OdeGand. Het zinderende muziekfestival weergalmt opnieuw langs de idyllische oevers van de Leie, slingert over de pleinen en kronkelt in de vele verborgen hoekjes van de stad. Op zaterdag 14 september verovert OdeGand Gent en ook jouw muzikale hart!
Kies jij voor hemelse muziek onder de Gentse torens, een opzwepende zuiderse tocht, sprookjesachtige klanken op maat van jouw kids, aanstekelijk slagwerk of toch maar liever voor klassiek pur sang? Dat hoef je niet langer tijdens OdeGand zelf te beslissen. Lange wachtrijen aan de concertlocaties zijn verleden tijd. Op voorhand boek je reeds de concerten die je wil bijwonen door te kiezen uit één van de tien uitgestippelde OdeGand Routes. Zo verken je op eigen tempo jouw gekozen concerten en mis je niets! Ook op de dag zelf kan je nog jouw route kiezen.

Verder geniet je van de vertrouwde OdeGand vibe met de bootjes, bubbels, taxifietsen, muzikale pareltjes, een bloedstollende pianobattle en het adembenemende slotspektakel. Uitbundig vieren doen we de hele dag door en zeker ’s avonds, wanneer we de Gras- en Korenlei laten oplichten met muziek op het water en knallend vuurwerk. Zet je cultuurseizoen spetterend in met OdeGand!

Lange wachtrijen aan de concertlocaties zijn verleden tijd. Zo kan je op voorhand jouw OdeGand Route reserveren. In totaal kan je kiezen uit tien routes waarbij je zeker bent van jouw plaats tijdens de verschillende concerten!

Programma & routes online op woensdag 19 juni via www.odegand.gent

UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

Info

Waar Gentse binnenstad
Emile Braunplein z
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 14 september 2019
Prijs
Basistarief: 29,00 €

€ 29,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 5,8

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS