U bent hier:

O O O - beeldsmederij DE MAAN

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

In O O O is de humor van melancholie en poëtisch mislukken dagelijkse realiteit.
Armen worden langer als ze ergens niet bij kunnen, lijven kunnen hun eigen gezicht kiezen en dwars door muren heen lopen. De personages van O O O leven in een wereld waar natuurwetten niet meer van toepassing zijn.
Toch hebben ze niet alles wat ze willen. Ook zij zijn verdrietig, eenzaam en op zoek naar hoe met tegenslag om te gaan. Ze struikelen over hun eigen ledematen, slepen hun te grote hoofden achter zich aan en draaien per ongeluk een knoop in hun nek. Met maskers en poppen van karton, stof en plakband verbeeldt O O O een herkenbare wereld waarin je het leven door andere ogen ziet.
taaliconen

Info

Links
Waar hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 april 2021 tot 3 april 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 14,00 €; Basistarief Tickets: 14,00 €; kinderen en jongeren (-18) standaard: 7,00 €; kinderen en jongeren (-18) Tickets: 7,00 €; studenten (-24) en sectorpas standaard: 11,00 €; studenten (-24) en sectorpas Tickets: 11,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie hetpaleis
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over O O O - beeldsmederij DE MAAN op UiTmetVlieg.be