U bent hier:

'Nuff Said

Theatervoorstelling Humor comedy

De stad ligt in Berchem, op het kruispunt van mainstream en underground, iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word. No nonsens, global en local, steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en sprekende bougie Johan Petit.
De stad ligt voor het 13de seizoen in Berchem. Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen. ‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word... No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Brzzvll en de sprekende bougie Johan Petit. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.


BRAM VAN DER VELDE (NL) is een geboren en getogen Limbo uit Venlo die in 2004 uitweek naar Amsterdam om er zijn comedy-ambities een kans te geven. In datzelfde jaar wist hij al meteen het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival op zijn naam te schrijven. In april 2005 wint hij met zijn onversneden rauwe humor ook de jury- en publieksprijs van het AKF Comedy Concours.


BU KOLTHOUM (SY) is geboren in Damascus en komt uit een muzikale familie met een soefi-achtergrond. Hij liet zich de eerste decennia van zijn leven inspireren door Tarab muziek en andere spirituele new age genres. Pas recent voegde hij daar hiphop en r&b bij, wat leidde tot het nieuwe genre van Soefi-hop. Hij toerde onder andere met Damon Albarn (Blur) en stond al op grote internationale festivals.


RABIA BOUZIANE (BE) is een vrouw van 37 jaar en ze is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Ze komt uit een groot Marokkaans gezin en is nu zelf moeder van vijf jongens. Ze heeft vorig jaar de Crash Course Comedy gevolgd van Arenberg en Nigel Williams. Deze unieke masterclass geeft humoristen met ambitie de nodige tools om zich klaar te stomen voor het podium.


ELSKE VAN LONGHUYZEN (NL) schrijft levensverhalen en ultrakort, speels proza. Daarbij experimenteert ze graag met vorm. Zo maakte ze een haikukaraoke-installatie, een reeks erotische plantengedichten en een museumcatalogus van al haar korte broeken. Elske publiceerde de verhalenbundel ‘Met de beste bedoelingen’, won de Opium Verhalenwedstrijd en staat regelmatig op het podium.


ZAINAB JOHNSON (VS)groeide op in Harlem en is een van de dertien kinderen in een moslimgezin. In 2017 was ze een van de comedians op HBO’s All Def Comedy en in 2018 was te zien op Late Night with Seth Meyers. Dit jaar werd ze door Variety opgenomen in de lijst Top 10 Comics To Watch. Ondertussen is ze een vaste comedian bij Improv Comedy Club in LA en Comedy Cellar in NY.


Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!


Noteer alvast: volgende editie op vrijdag 6 december


Facebook

Info

Waar ccBe - Foyer
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 14,00; student - 26 jaar: € 8,00; Kansentarief: € 2,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Berchem
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je soms nog fouten maakt of wat hulp nodig hebt. Meer info
Trefwoorden a-kaart, ccbe, comedy, nuffsaid, humoer, driekoningenstraat, drie taaliconen, jongerentip