Handelsbeurs Concertzaal

Nordmann presenteert In Velvet

Nordmann presenteerde in de Gentse Handelsbeurs haar gloednieuwe album In Velvet. Hun gebruikelijke cocktail van jazz en rock kreeg een frisse scheut synths en elektronica. Laat je meevoeren op een zwoele trip met een zweem melancholie.
De vier leden van Nordmann hebben niet stilgezeten het laatste jaar. Naast hun respectievelijke solo- en zijprojecten werkten ze in stilte aan een opvolger voor het succesvolle The Boiling Ground uit 2017. Samen met producer Jasper Maekelberg blikten ze tien nieuwe tracks in. De band spreekt zelf van een nieuwe sound, met minder rock en meer elektronica die zich live vertaalt in een vijfmansbezetting. In Velvet is uit bij Unday Records.
Deze livestream-uitzending gebeurde zonder publiek en werd opgevat als een creatieve filmproductie. Documentairemaker Maximiliaan Diericks nam hiervoor de regie in handen.

Muzikanten en crew: Mattias De Craene (saxen, loops, synths), Edmund Lauret (gitaar), Thijs Troch
(synths, gitaar), Dries Geusens (bas, synth), Elias Devoldere (drums), Maximiliaan Diericks (regie)

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Nordmann presenteert In Velvet

Over dit event

Wanneer?

Van 22 januari 2021 tot 20 februari 2021

Waar kijken?