U bent hier:

Nol Havens (VOF de Kunst): Doe mij maar alles

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen de wereldhit allemaal nog woordelijk meezingen. Miljoenen platen werden er verkocht en in zeven landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade.
Oude liefde roest niet. Dat blijkt als Nol Havens liedjes uit zijn eigen repertoire zingt en speelt. Hij heeft veel meegemaakt en veel te vertellen. In 'Doe mij maar alles' neemt Nol je mee langs 36 jaar VOF de Kunst. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het je allemaal vertellen.

Nol met zijn gitaar op een podium, geruggensteund door twee muzikale kompanen, zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes.

Bezetting: Nol Havens (zang, gitaar), Johan Hendrikse (piano) en Eric van der Westen (contrabas)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar GC Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 23 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; ABO: 14,00 €; Korting -21/+60: 12,00 €
€ 16,0
Organisatie GC Den Egger
Contact info@denegger.be
013460650