U bent hier:

Noem het maar liefde

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Let op: deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 14 maart maar werd verplaatst naar 12 maart 2019.

In 2014 kreeg Ilja Leonard Pfeijffer de Libris Literatuurprijs voor zijn roman La Superba, één van de hoogste erkenningen voor Nederlandstalige literatuur. Toneelgroep Maastricht heeft een zwak voor het werk van deze bekroonde en graag gelezen auteur, want met Noem het maar liefde kiest het gezelschap al voor de vierde keer voor werk van Pfeijffer.


Artistiek leider en regisseur Michel Sluysmans en Pfeijffer werkten eerder succesvol samen in De advocaat (Toneelschrijfprijs 2017) en Brieven uit Genua. Pers en publiek waren lovend over deze voorstellingen. Ook vorig seizoen stond La Superba met veel succes in een uitverkochte Stadsschouwburg.


Noem het maar liefde is een gloednieuwe toneeltekst. Zoals uit de titel blijkt, is het opnieuw de liefde die Pfeijffer aan het schrijven kreeg.


Geïnspireerd op Arthur Schnitzlers Reigen uit 1900, laat hij op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de seksuele moraal van vandaag. Het stuk beschrijft vijftien scènes die onherroepelijk uitdraaien op het consumeren van de liefde. Vijftien scènes, vijftien personages, vijftien keer seks. Noem het maar liefde voert je mee op een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en het snakken naar echte liefde.

Info

Waar Cultuurcentrum Brugge
Sint-Jakobsstraat 20
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 12 maart 2019
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Brugge
Contact cultuurcentrum@brugge.be