U bent hier:

Noche de Flamenco : De Buena Rama ! ft. Joselito Fernandez y Soraya Clavijo

+1 punt

Concert Folk en wereldmuziek

Miguel Sanchez presenta De Buena Rama! We kennen de Brusselse flamenco-artiest Miguel Sanchez van de twintigjarige samenwerking met zijn groede vriend en jazzgitarist Louis Winsberg en van de flamencofusie Thalisma. Ingewijdenen weten dat Sanchez ook kind aan huis is bij de beroemde familia Fernandez, waarvan Esperanza Fernandez misschien de bekendste telg is, uit Sevilla.
Met De Buena Rama! (letterlijk: de goede tak) keert Sanchez terug naar de wortels van de flamenco met zang, gitaar, dans en percussie en het mag niet verwonderen dat Joselito Fernandez (danser bij Tomatito, ‘La Familia Fernandez’) en Soraya Clavijo, de uitstekende danseres uit Jerez hem vervoegen, samen met de talentvolle zangeres Marian Marin, zanger Antonio Paz en gitarist Mathias ‘El Mati Berchasky’. De Buena Rama! ademt de pure flamencosfeer van de tablao uit in een intieme, frisse voorstelling waarin elegantie en kracht de kernwoorden zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekpublique
Molière, Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 24 maart 2017
Prijs
Normaal

€ 17,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekpublique
Contact info@muziekpublique.be
02-217.26.00
Links
Trefwoorden Paspartoe
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS