U bent hier:

Nits

+1 punt

Concert Pop en rock

Meteen even een 'Nitszeggend'* bericht lenen: 'Nits is al vijfenveertig jaar de meest ongrijpbare band van Nederland. Met hun eigenzinnige oeuvre en hits als 'In The Dutch Mountains', 'Nescio' en 'Adieu, Sweet Bahnhof' bouwden ze wereldwijd een trouwe schare fans op. Live is Nits een ware belevenis. Hun concerten getuigen van dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie. Altijd met een vette knipoog.
Na een uitstapje richting theater, een creatieve samenwerking met het Scapino Ballet, keert de Amsterdamse groep rond Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan Stips, weer volop terug naar de muziek. Dat doen ze nog steeds met dezelfde kinderlijke nieuwsgierigheid als uit de beginjaren. Nieuwe songs krijgen op het podium hun debuut, de band zoekt en vindt. Klassiekers worden ontrafeld en in een nieuw jasje gestoken, zoals het de beste traditie van de artpop betaamt.'

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 15 december 2019
Prijs
Basistarief: 33,00 €; Voorverkoop: 34,00 €

€ 33,0

Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS