U bent hier:

Ninja Kids & Juniors - Bujinkan

7 jaar

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Bujinkan Ninpo Taijutsu wordt op een informele manier aangeleerd.De nadruk ligt op het ontwikkelen van je capaciteiten, natuurlijke vloeiende beweging en aanpassingsvermogen. Er zijn geen competities. Meestal wordt er binnen getraind, in een zaal met matten. Maar als het mooi weer is, gebeurd dat ook wel eens buiten in het park. Ninja Kids & Juniors is Japanse Krijgskunst voor kids van 7 tot 15 j.
Taijutsu is de kunst om het lichaam op een natuurlijke manier te bewegen en zich aan te passen aan de vijand met betrekking tot de afstand, timing, hoek, balans en ritme. Een goed begrip van taijutsu draagt bij tot de effectieve uitvoering van technieken, zodanig dat een minder sterk en/of kleiner iemand het kan opnemen en winnen van een groter en sterker iemand.
Maar er is nog veel meer, dus heb je interesse gekregen en wil je eens een training meemaken? Bij ons heb je recht op twee (aaneensluitende) gratis trainingen. Op die manier heb je de kans om onze kunst en onze club wat beter te leren kennen. Best neem je dan eerst even contact met ons op om te laten weten dat je komt. Dat kan via het contactformulier op onze website.

Info

Waar Sint-Eduardusinstituut
Broeder Frederikstraat 3
2170 Merksem (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 januari 2018 tot 31 december 2018
Leeftijd 7+
Prijs
Basisprijs: € 200.00; Maandelijks: € 30
€ 200,0
Organisatie Bujinkan Kagami Dojo Antwerpen
Links
Trefwoorden bujinkan, sport, japans, krijgskunst, verdediging, budo, UitKalender_activiteiten_incl_permanenteactiviteiten
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Ninja Kids & Juniors - Bujinkan op UiTmetVlieg.be