U bent hier:

Nightflight Records Label Night

Nieuw Brussels label dat Berlijn en Crevette verbindt. Hi-tech electronic funk x house / techno / electro x … Alles met een Detroit ziel.
Just Mat
Just Mat begon in 1994 elektronische muziek te kopen en begon de beruchte Nightflightparty's te organiseren in Decadance Gent in 1999, waar de Detroit-muziek centraal stond met invités zoals Titonton Duvanté, Charles Webster, Suburban Knight,… Na enkele international omzwervingen en een deugddoende pauze startte hij dit jaar het Nightflight Rec. label.... Verwacht electronische funk!

Jakob
Brusselse DJ/selector, die vriendelijke man die platen verkoopt in Crevette Records maar tegelijk ook de distributie van Crevette Records voor zijn rekening neemt. Hij heeft eigenlijk weinig introductie nodig: een toegewijde cratedigger en echte muziekliefhebber met een diepgaande liefde voor de kunst van het dj'en. Je kent hem van C12, Horst festival, Fuse, Ojoo Music en nog veel meer....

Mystic Future
Yannick Robyns aka Mystic Future is al zo'n 20 jaar actief: eerst in België en daarna in Berlijn, waar hij een reputatie heeft opgebouwd door in alle grote clubs te spelen en verder in heel Europa te touren. Hij is ook de promotor van het !Wanted concept in Berlijn en je kan hem achter de toonbank vinden in de gerenommeerde platenzaak Subwax in Barcelona. Onlangs begon hij zich te richten op het producen en dat resulteerde in een samenwerking met Daniela La Luz op haar tweede album "Counting Days" op Housewax. Hij heeft ook releases op Tonkind, Colludo en Occult.

22:00>00:00 Just Mat
00:00>02:30 Mystic Future
02:30>05:00 Jakob
5€

Info

Waar Recyclart
Manchesterstraat 13-15
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 11 oktober 2019
Prijs
Normaal
€ 5,0
Organisatie Recyclart
Contact info@recyclart.be
Links
Trefwoorden jongerentip
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.