U bent hier:

Night of the Ploms

+1 punt

Concert Amusementsmuziek

Vaste Ninoofse waarden Lennert Cobbaert, Thijs De Clus, Tim Toegaert en Bram Van Den Berghe maken opnieuw samen een exclusieve show op zaterdag 6 juni 2020 voor het zilveren jubileum van De Plomblom.

Met Night Of The Ploms - Het Gala Van De Zilveren Blom gaan ze op zoek naar 25 nummers die een link hebben met het rijke verleden van 25 jaar programmatie in het cultureel centrum van Ninove.


Er wordt een “Zilveren Blom Award” uitgereikt aan artiesten, liedjes of voorstellingen die de revue passeerden van 1994 tot nu en het verdienen om in de bloemetjes gezet te worden.


Samen met hun fantastisch, flink uitgedoste showorkest, voorzien ze nog enkele verrassingen tijdens deze sensationele en wervelende parade.


Lennert, Thijs, Tim en Bram zijn niet aan hun proefstuk toe. In 2015 maakten ze samen met hun vaders Moeders Mooisten, waarin ze aan de slag gingen met de muziek die hen met de paplepel werd ingegeven. Voor Vive La Belgique in 2018, grasduinden ze in meer dan 60 jaar Belgische muziekgeschiedenis.


Ook dit jaar doen ze met Night Of The Ploms opnieuw iets met het verleden en het heden.


Verwacht je aan een verrassende, op en top nostalgische avond, met een unieke muzikale blik op een kwarteeuw De Plomblom, in onvervalste galastijl!

Info

Waar CC De Plomblom
Graanmarkt 12
9400 Ninove
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 16,00; Reductie: € 15,00; Vriendenpas: € 8,00

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio aalst

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS