U bent hier:

Nigel Williams - Tijdens de rust

Theatervoorstelling Humor en comedy

Nigels comedy is geënt op de actualiteit. Hij schrijft om de zes maanden een nieuwe show ‘Tijdens de rust’. Tachtig minuten comedy over het leven, de politiek, en waanzinnige wereld waarin we gesukkeld zijn.
 


Na acht avondvullende shows en twintig jaar op de planken, kondigde Nigel Williams in 2017 aan dat hij zou stoppen met de grotere zaalshows. Sindsdien is hij zijn stand-upcomedy roots blijven volgen:  optredens (in het Nederlands en het Engels) in een kleinere opstelling: cafés, huiskamers, kleine theaters, …  in binnen- en buitenland.


Nigels comedy is geënt op de actualiteit. Hij schrijft om de zes maanden een nieuwe show ‘Tijdens de rust’. Tachtig minuten comedy over het leven, de politiek, en de waanzinnige wereld waarin we gesukkeld zijn. Een strak schema.


Stand-upcomedy van de zuiverste soort in Angelsaksische traditie.


 

Info

Links
Waar Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 5 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 14,00; VVK: € 12,00; Kansentarief: € 2,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie ontmoetingscentrum Merksemdok
Trefwoorden a-kaart