U bent hier:

nieuwjaarswensen 2021 en A. V . voor onze leden

Wanneer corona het ons toelaat wensen wij elkaar een gelukkig nieuwjaar 2021 op zondag 31 januari om 10 uur tot 13 uur in het O.C. Van Impe Lede. Wanneer we het virus toch niet zouden gevangen krijgen dan plannen wij een alternatief , op dezelfde dag maar een ander tijdstip en in open lucht ! we houden jullie op de hoogte .

Algemene Vergadering : Wij bekijken de activiteiten van het vorige jaar 2020 dat helemaal werd overschaduwd door Covid 19 maar toch bleef Natuurpunt Lede niet stilzitten en hebben zij nog het een en ander kunnen organiseren . NA deze korte voorstelling stellen wij u onze jaarkalender voor 2021 voor . Wat zijn onze plannen voor het veel betere nieuwe jaar 2021 .

Wij stoppen Corona in de zak en leggen er een dikke knoop op !

 

Het jaar 2021 - Gelukkig nieuwjaar 2021 cadeau-idee Baby muts | Spreadshirt

Info

Links
Waar O.C van Impe
Essestraat 4
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties Inschrijven Inschrijven
Organisatie Natuurpunt Lede
Contact saerens_yvette@hotmail.com
0479 302 477
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, ook voor kinderen, Verenigingswerking
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over nieuwjaarswensen 2021 en A. V . voor onze leden op UiTmetVlieg.be