U bent hier:

Nieuwjaarsconcert Academie Schoten

6 jaar

Goede wensen in de maand januari winnen aan kracht mits voorzien van de juiste klanken en akkoorden! Academie Schoten trakteert je ook in 2019 op twee nieuwjaarsconcerten.
Het orkest ‘Pas de Quoi’ laat jouw heupen spontaan wiegen op de tonen van de Ballroom Suite, gecomponeerd en gedirigeerd door Walter Mertens. Solist van dienst tijdens het fagotconcerto van Wolfgang Amadeus Mozart is Naomi Behaeghel.
Naast feestelijke muziek hoort ook ‘de nieuwjaarsreceptie’ steevast bij het nieuwe jaar. Voor velen een noodzakelijk kwaad. Wat zeg je dan in godsnaam? En tegen wie? Gaat het over koetjes en kalfjes of worden ook gevoelige onderwerpen niet geschuwd? De afdeling woordkunst-drama doet dit fenomeen uit de doeken tijdens de voorstelling!
Het nieuwjaarsconcert gaat door op zaterdag 19 januari om 14u en 16u in De Kaekelaar (Sint-Cordulastraat 10). Online reservatie is verplicht en kan vanaf 10 december. Reservatiekost: 2 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10
2900 Schoten

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 19 januari 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 2,00 €
€ 2,0
Reservaties
Organisatie Academie Schoten - Gemeentelijke Academie Schoten Muziek Woord Dans
Trefwoorden HomepageSchoten, academieschoten
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Nieuwjaarsconcert Academie Schoten op UiTmetVlieg.be