U bent hier:

Nieuwe locatie | Dubbelconcert

Singer-songwriter Neeka (Ilse Goovaerts) is na vijf albums in het Engels klaar voor een nieuw Nederlandstalig avontuur. In 2018 nam Neeka tien prachtige songs op in de Gentse Room 13 studio’s. 'Meisje, meisje' was geboren. Gezongen in haar moedertaal, alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. Puur en ontwapenend eerlijk. Speels en vernuftig, maar altijd een beetje donker.


Neeka (zang, gitaar, keyboards), David Broeders (drums, backing vocals), Jasper Hautekiet (bas, backing vocals), Roeland Van de Moortele (gitaar, banjo, backing vocals)


Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Terwijl ze succes oogst met projecten zoals 'Jackobond zingt Marva', schrijft Riet in haar eentje aan nummers over twijfels en hunkeringen. 'Aardbeien in januari' is het muzikale resultaat. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, terug in het leven springt en veel mensen tegenkomt. Maar vooral ook zichzelf.


Riet Muylaert (zang, piano), Stefan Wellens (altviool, gitaar, beats, backings)


Tijdens dit dubbelconcert wordt een muzikale ode gebracht aan de Nederlandse taal. Twee straffe vrouwen die je zeker weten te bekoren. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar den Ichter
Gildenstraat 16
3660 Oudsbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Contact uit@oudsbergen.be
089 81 09 10