U bent hier:

NIEUWE DATUM: Frank Boeijen

Deze voorstelling werd verplaatst naar aanleiding van de recentste risico-inschatting van de verdere verspreiding van het coronavirus. Reeds aangekochte tickets blijven geldig.

De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver Frank Boeijen geldt als een pionier in de Nederlandse popmuziek. Als een van de eersten koos hij voor het theater. Een keuze waarvoor het publiek hem zowel in Nederland als Vlaanderen nog steeds erg dankbaar is. Dat bewijst de rasartiest na dertig jaar nog altijd met als meest overtuigende argument het bordje ‘uitverkocht’ aan de ticketbalie van zijn concerten.


Tijdens zijn optredens volgt hij nooit platgetreden paden. Ook nu weer niet. Hij neemt natuurlijk zijn inmiddels achtentwintig albums tellende oeuvre als vertrekpunt, maar put ook rijkelijk uit zijn goed ontvangen nieuweling Palermo.


Verwacht je dus aan een muzikale zoektocht langsheen De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart en Kronenburg Park, om helemaal aan het einde tot die ene poëtische waarheid te komen: niets is volmaakt! Maar in het geval van Frank Boeijen toch bijna.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadsschouwburg Brugge
Vlamingstraat 29
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 14 juni 2020
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Brugge
Contact cultuurcentrum@brugge.be